Vi är en del av Volvokoncernen och fungerar som finansbolag hos en av världens största leverantörer av transportlösningar.

Volvo Financial Services erbjuder ett komplett utbud av finansiella tjänster för lastbils- anläggnings-, buss- och marinbranschen. De primära varumärken som Volvo Financial Services stöder är Volvo Lastvagnar, Volvo Construction Equipment, Volvo Bussar, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG och Eicher.

Volvo Financial Services grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Greensboro, North Carolina, USA. Företaget har över 1 400 anställda i hela världen och erbjuder finansiering och försäkring åt kunder i fler än 40 länder.

Vår företagskultur genomsyras av respekt och samarbete, vilket gör oss till en mycket attraktiv arbetsgivare. Vi är det naturliga förstahandsvalet när det gäller finansieringslösningar för Volvokoncernens kunder och återförsäljare. Vi är en global organisation men erbjuder också lokal expertis i genomförandet av våra lösningar. Vi arbetar för att utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer genom hela verksamhetscykeln.

Volvokoncernen

Volvokoncernen

Volvo Financial Services ingår i Volvokoncernen, en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och drivsystem för marina och industriella applikationer.

Läs mer om Volvokoncernen
Forma din framtid

Forma din framtid

Det är nu dags att ta våra prestationer till nästa nivå. Som ett team drar vi åt samma håll och arbetar tillsammans i allt vi gör. Vi erbjuder en spännande och givande arbetsmiljö med intressanta karriärmöjligheter för medarbetare som vill utvecklas.

Besök vår karriärsida